Dobrev: ha a DK megnyeri az EP választást, előrehozott országgyűlési választást fognak követelni

Indul a kampány.

Orbán Viktor rendszerét egy baloldali, erős, szociáldemokrata kormány fogja leváltani erős, szociáldemokrata programmal - jelentette ki a DK árnyék-miniszterelnöke, a DK-MSZP-Párbeszéd EP-listavezetője csütörtökön Debrecenben.

Dobrev Klára a belvárosban tartott választási rendezvényen azt mondta, felkészültek a kormányzásra, nincs idő várni 2026-ig, ezért, ha az európai parlamenti választáson győznek, előre hozott országgyűlés választásokat követelnek.

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke hozzátette: a három párt együttműködésével a legerősebb baloldali közösséget hozták létre.

Szabó Tímea, a Párbeszéd - Zöldek ügyvezető társelnöke szerint Magyarországon ma nem jó élni, de ellenzéki összefogás, együttműködés nélkül nem lesz jobb hely az ország.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek