Egyértelmű választási csalásra bukkant az MKKP a XII. kerületben

Illetéktelen személy ért a szavazólapokhoz a 41-es szavazókörben.

Szombathelyen még nem történt semmi kirívó eset, addig Budapesten csalás nyomaira bukkant a Magyar Kétfarkú Kutyapárt a XII. kerületben, azon belül is a 41. szavazókörben. Az még nem tisztázott, hogy a macskát hívják Csalásnak, vagy azzal az önkénnyel van bajuk, amivel a szavazólapokat tartalmazó dobozt befoglalta. Mindenesetre, a cica biztosan nem szerepel a választási jegyzékben.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek