Elstartolt a GYSEV adománygyűjtő alapítványa

Rászoruló munkatársaikat és családtagjaikat szeretnék támogatni.

„Szívből adjuk, hisz munkatársunkról van szó” – ezzel a szlogennel alapította meg a vasúttársaság a GYSEV SZÍV Alapítványt, amely 2023 szeptemberében kezdte meg működését.

Az Alapítvány célja, hogy anyagi és szociális támogatást nyújtson a GYSEV és a GYSEV CARGO rászoruló munkavállalóinak, illetve családtagjainak, azoknak, akiket az alapítvány kuratóriuma kedvezményezettként megjelöl.

Az alapítvány folyamatos és célzott adományokat vár magánszemélyektől és cégektől egyaránt, a támogatásokat az alábbi bankszámlaszámra várják:

OTP Bank Nyrt.
11794008-24030018-00000000

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek