Ez durva: a biztonsági őr volt a tolvaj

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy biztonsági őrrel szemben, aki a nála leadott táskából kilopta a pénztárcát.

A vádirat szerint a sértett hölgy 2022 decemberében vásárolt egy győri áruházban, azonban a vásárlást követően a táskáját, benne pénztárcájával a bevásárló kocsiban felejtette. Az őt követő vásárló a táskát megtalálta, és azt a biztonsági őrnél leadta.

A 36 éves biztonsági őr a táskát átvette, és maga mellé rakta az asztal alatti polcra. Ezt követően azonban a táskát átkutatta, és abból a sértett pénztárcáját kivette, majd azt a biztonsági őrök pihenőjébe vitte. Itt a tárcából kivette a sértett bankkártyáját és a pénztárcában tartott több mint fél millió forintot, és azt a hűtőszekrény alá rejtette.

Időközben a sértett észrevette a táskája eltűnését, visszatért a boltba, ahol a területi vezető segítségével az őrszobában megtalálták a pénzt és a bankkártyát is, így azokat a sértett a táskával együtt visszakapta.

Az ügyészség a vádlottal szemben minősített lopás miatt emelt vádat. A büntetési tétel öt évig terjedő szabadságvesztés – közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek