Felszámolták a soproni bordélyt

Több prostituáltnak adott ki Sopronban különböző ingatlanokat egy helyi pár, a bűnös módon szerzett pénzből szépen megéltek.

A soproni rendőrök más rendőri egységekkel közösen március 26-án hajnalban számolták fel azt a Sopronban tevékenykedő bűnözői csoportot, amely prostituáltak elszállásolásával, tevékenységük elősegítésével foglalkozott. A bűnbandát irányító 53 éves férfi, valamint élettársa, egy 50 éves nő a lakásaik bérbeadásából szerzett vagyonból fedezték – viszonylag magas színvonalú – megélhetésüket. Bűnös ténykedésüket mintegy két éve folytatták. Az örömlányok foglalkoztatásában, szállításában a szervezők segítségére volt két taxis, illetve egy soproni férfi is.

A rendőrök elfogták a bűnözői csoport vezetőit és a segítőiket, majd előállították őket a Soproni Rendőrkapitányságra. Az elkövetőknél megtartott kutatások alkalmával vagyonvisszaszerzés keretében több tízmilliós értékben foglaltak le készpénzt, gépjárműveket és ingatlanokat is.

A gyanúsítottakkal szemben többrendbeli bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elősegítése, üzletszerűen elkövetett kerítés és prostitúció elősegítése bűntettek miatt járnak el a nyomozók.

A büntetőeljárás keretében a járásbíróság három elkövetőt letartóztatott.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Rendőrségi hírek