Figyelem, vasárnap és hétfőn nem lesznek nyitva a boltok

Jobb, ha még szombaton elintézi a bevásárlást.

Jön a pünkösd, ezért vasárnap és hétfőn a boltok többsége zárva lesz - írja a Telex.

A portál azt írja, szombaton az üzletek a szokásos módon tartanak nyitva, de utána két nap szünet jön. Így május 19-én és 20-án az Aldi, az Auchan, a CBA, a Coop, a Lidl, a Penny, a Príma, a Reál, a Spar és a Tesco sem nyit ki.

Ugyanakkor a kocsmák, trafikok, a tulajdonosuk által vitt kisboltok, a 0-24-ben üzemelő helyek, a benzinkutak a boltjaikkal, az újságosok, virágosok, éttermek és szórakozóhelyek, valamint az ügyeleti rend szerint működő gyógyszertárak is nyitva lesznek.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek