Gyászol a szombathelyi rendőrség

Fülöp Gábor 41 éves volt, felesége, Ági egyedül maradt 14 éves fiúkkal, Szilárddal. Most adományt gyűjtenek nekik a kollégák.

„Elment egy kolléga, egy barát, egy szülő, egy házastárs. Mint bizonyára sokan tudjátok, az egyik gyászból - Pethő Mária r. alezredes kollégánk halála és temetése - még fel sem ocsúdtunk, jött a végzetes hír, Fülöp Gábor r. őrnagy, kiemelt főnyomozó kollégánk 41 éves korában tragikus hirtelenséggel angyallá vált” közölte Facebook-oldalán az IPA Szombathely.

Facebook/IPA Szombathely

Mint írják, felesége, Ági egyedül maradt 14 éves fiúkkal, Szilárddal. Gábort külföldön érte a halál, hazaszállítása és a temetés költségeiben, illetve a család további életének megsegítésére pedig gyűjtést szerveznek.

A család hozzájárulásával kérik, hogy aki segítene, az IPA Szombathelyi Szervezet Takarékbanknál vezetett 72100237-11041977-00000000 számú számlájára utalja át „Fülöp Gábor – adomány” megjelöléssel. Az adományokat az IPA fogja átadni a családnak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Rendőrségi hírek