Ha Győrben járt, láthatta...

A rendőrök egy közlekedési bűncselekmény helyszínén tartózkodó gyalogosok és további szemtanúk jelentkezését várják.

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat közúti veszélyeztetés bűntett megalapozott gyanúja miatt.

Egy Volkswagen Tiguan személygépkocsival közlekedő sofőr 2024. március 13-án 15 óra 15 perc körül Győrben, a Szent István út – Baross Gábor utca kereszteződésénél lévő gyalogos átkelőhelyen – a fényjelző tilos jelzése ellenére – áthajtott, ezzel veszélyeztette az ott közlekedő gyalogosok életét, testi épségét.

Bűncselekmény történt, szemtanúk jelentkezését várják.
Police.hu

A körülmények tisztázása érdekében a Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az eset időpontjában a gyalogátkelőhelyen, vagy annak közelében volt és látta azt, jelentkezzen személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Győr Szövetség utca 17. szám), vagy hívja a 06-96/520-092 illetve a 06-96/520-094-es telefonszám valamelyikét. Bejelentés tehető a nap 24 órájában elérhető Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja felé a 06-96-417-329-es hívószámon, illetve a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámon, valamint a 112-es, díjmentes központi segélyhívó számon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Rendőrségi hírek