Haragosa telefonszámával hirdetett szexuális szolgáltatást

Bosszút akart állni, ezért olyan hirdetést tett fel az internetre, ami szerint haragosa felesége szexuális szolgáltatást nyújt.

A Mosonmagyaróvári Járási Ügyészség vádirata szerint a 35 éves vádlott különböző internetes fórumokon került ellenséges viszonyba a 44 éves sértettel. Azért hogy bosszút álljon haragosán, a terhelt 2023 májusában egy internetes hirdetési oldalon regisztrált az általa létrehozott email-címmel és olyan hirdetést tett fel, ami szerint haragosa felesége szexuális szolgáltatást nyújt. A hirdetéshez a sértett telefonszámát adta meg. A hirdetés eredményeképp a sértettet számos alkalommal hívták fel ismeretlen személyek, azzal, hogy a szolgáltatás miatt jelentkeznek, ezzel háborgatva, zavarva a sértettet.

Az elkövetőt az ügyészség zaklatás vétségével vádolta meg. Vele szemben egy év szabadságvesztés is kiszabható.

Az ügyben a nyomozást a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság munkatársai végezték, az érdemi döntést pedig várhatóan a Mosonmagyaróvári Járásbíróság fogja meghozni - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek