Három kisgyermek életveszélyes megsérült egy franciaországi késes támadásban

Egy játszótéren támadta meg őket egy férfi.

Három gyermek életveszélyes állapotban van egy késes támadás után a délkelet-franciaországi Annecyben – írja a Sky News.

Összesen négy gyermek és egy felnőtt sérült meg – közölték a rendőrök.

A sérült kicsik mindannyian három év körüliek.

Gerald Darmanin belügyminiszter elmondta, hogy egy gyanúsított férfit letartóztattak „a rendőrség gyors beavatkozásának köszönhetően”.

Antoine Armand helyi politikus a Twitteren azt írta, hogy a gyerekeket egy játszótéren támadták meg, a támadást „förtelmesnek” nevezte.

A támadó egy szíriai menedékkérő volt – írja egy televíziós csatorna értesüléseire hivatkozva a Sky News.

Francois Astorg, Annecy polgármestere közölte, hogy a helyszínen van, és ebédidőben beszédet mond, egyben arra kérte az embereket, hogy kerüljék el a város Paquier negyedét. Párizsban a politikusok megszakítottak egy vitát, hogy egy perces néma csenddel emlékezzenek az áldozatokra.

(Címlapképünk illusztráció.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek