Három magyar sérült meg egy ausztriai balesetben

Anya és két felnőttkorú lánya ült a kocsiban. Kórházba kerültek.

Egy 53 éves magyar sofőr közlekedett autójával az L332-es nyílt úton Steinberg-Dörfl községben Draßmarkt irányába kedden. Két lánya, 30 és 28 évesek, voltak a jármű utasai. Az autó az időjárási viszonyok miatt egy jobb oldali kanyarban megcsúszott. A sofőr már nem tudta az úton tartani, és ütközött egy közlekedési tábla oszlopával. Az autó ezután felborult, és a jármű jobb oldalán, a mezőn állt meg - számolt be a balesetről a tartományi rendőrség .

Mindhárom utas tisztázatlan sérüléseket szenvedett. A helyszíni ellátást követően a felsőpulyai (Oberpullendorf) és a kismartoni (Eisenstadt) kórházba szállították őket. Az L332-es autót rövid időre lezárták a forgalom elől, amíg Draßmarkt tűzoltósága elvontatta a sérült járművet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Rendőrségi hírek