Hat ember halt meg kedden a magyar utakon

Brutális statisztika: három halálos kimenetelű közlekedési balesetben hat ember vesztette életét huszonnégy óra alatt.

Magyarország területén a október 31-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 45 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből három halálos kimenetelű közlekedési balesetben hat ember vesztette életét, 12 súlyos és 30 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 184 személyt fogott el, közülük 62 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 61 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 171 embert állítottak elő, köztük 68 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, és további 10 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 90 esetben történt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Rendőrségi hírek