Hétfői csoda: Erősödött a forint

Micsoda hónapindítás.

Nagy, a főbb devizákkal szemben egy-másfél százalékos erősödéssel kezdte augusztus hónapot a forint a bankközi piacon.

Délután hat órakor az eurót 399,46 forinton, a dollárt 388,94 forinton, a svájci frankot pedig 409,97 forinton jegyezték, ami a forint 1,0 százalékos napi erősödésének felel meg az euróval, valamint 1,6 és 1,3 százalékos erősödésnek a dollárral és a svájci frankkal szemben.

Hétfő délutáni jegyzésén a forint az év eleji árfolyamához képest 8,2 százalékkal áll gyengébben az euróval, 19,7 százalékkal gyengébben a dollárral és 15,1 százalékkal gyengébben a svájci frankkal szemben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek