Holttestet találtak egy felsőőri parkolóban

A halott férfit egy parkoló autóban találták meg a felsőőri (Oberwart) Rotunda területén – erősítette meg a rendőrség.

A holttestet csütörtökön reggel találták meg - számolt be a rendőrségi esetről az ORF.at . A hatóság ezután több órát töltött a helyszínen a bizonyítékok gyűjtésével. Arra egyelőre nincs válasz, hogy a férfi milyen körülmények között halt meg. Boncolást rendeltek el. A burgenlandi államrendőrség közölte, hogy minden irányban nyomoznak.

A halál oka egyelőre nem ismert.
ORF.at

A burgenlandi államrendőrség szerint a boncolás eredménye valószínűleg csak a jövő héten lesz meg. Ennek tisztáznia kell a halál okát.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Rendőrségi hírek