Holttestet találtak az M1-esen történt tömegbaleset roncsai között

Az egyik kiégett autó alatt találták meg az áldozatot.

Egy holttestet találtak az egyik kiégett autóroncs alatt az M1-es autópályán történt tömeges közlekedési baleset műszaki mentése során – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szombaton éjjel. A rendőrség közleménye szerint a baleset elhunytjára az autóroncsok eltávolítása során találtak rá.

MTI/Lakatos Péter

Harminckét személyautó, öt kisteherautó és hat kamion ütközött szombaton az M1-es autópályán, Herceghalom térségében, a Győr felé vezető oldalon. A járművek közül tizenkilenc személyautó, egy kisteherautó és egy kamion gyulladt ki. A Budapest felé vezető oldalon két gépkocsi ütközött össze, ezek a járművek nem égtek ki.

A tömegbalesetet a porvihar okozta, ami miatt hirtelen csökkenhettek a látási viszonyok. 39 embert vittek négy település – Győr, Tatabánya, Székesfehérvár és Budapest – kórházaiba. A tömegbalesetben tíz gyermek sérült meg, közülük négyen súlyosan és hatan könnyebben, valamint huszonkilenc felnőtt, akik közül tízen súlyosan, míg tizenkilencen könnyebben.

MTI/Lakatos Péter

Az autópálya érintett szakaszát a roncsok elszállítása és az útpálya takarítása után történhet meg. Az Útinform tájékoztatása szerint a lezárt autópálya forgalmát az 1-es főútra terelték, Budapest felől a 27-es jelű Herceghalom, Győr felől a 39-es jelű Bicske csomópontnál.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Rendőrségi hírek