Ilyen is van: a Munkáspárt üdvözli a Békemenetet

De nem vesznek részt rajta.

"A Munkáspárt üdvözli a június 1-i Békemenetet" . Így kezdődik a párt pénteki közleménye, amiben azt írják, "a béke nem kormányérdek, a béke a magyar emberek érdeke. Mi békét akarunk, és ezért támogatunk mindenkit, aki békét akar."

Hozzátették, a Munkáspárt osztja a Békemenet béketörekvését, de nem vesz részt a rendezvényen. Nem akarjuk, hogy a Munkáspárt jelenlétét bárki is félremagyarázza, netán szükségtelen vitákat gerjesszen. Mi az elmúlt két évben számtalanszor voltunk az utcán, és a választások után is folytatjuk. A béke közös nemzeti ügy, tegye mindenki a dolgát ott, ahol a legtöbbet tud tenni érte!

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek