Kovács Zoltán lesz az új Szentkirályi Alexandra

A kormányinfókon ő állhat majd Gulyás Gergely mellett a jövőben.

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár veheti át Szentkirályi Alexandra szerepét a kormányinfókon, miután az eddigi kormányszóvivő megméreti magát a budapesti főpolgármesterségért – értesült az ATV .

Mint írtuk , négy év után nem folytatja tovább kormányszóvivői munkáját Szentkirályi Alexandra, aki valószínűleg a Fidesz főpolgármester-jelöltje lesz - erről Facebook-oldalán számolt be.

Mint írja, "megtiszteltetés volt több mint négy éven keresztül Magyarország kormányának szóvivője lenni. Dolgozni azért, hogy a magyar emberek a legnehezebb időkben is békében és biztonságban élhessenek. Hiszen az elmúlt években együtt jutottunk túl a koronavírus-járványon, majd a nyomában jövő gazdasági nehézségeken. De együtt mutattuk meg azt is, hogy egy háború árnyékában milyen a béke hangján szólni és segíteni az arra rászorulóknak. A személyes és virtuális találkozók, a falu- és városlátogatások, fórumok, átadások, a humanitárius segítségnyújtás sokszor szívszorító pillanatai az elmúlt négy év fontos momentumai, egy csodálatos ország lenyomatai, emlékei."

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek