Lebuktak a soproni rollertolvajok

Miután a Facebook-on megpróbálták értékesíteni.

A Soproni Rendőrkapitányság hatékonyan lépett fel egy elektromos roller lopása ügyében, amelyet egy mosonmagyaróvári pár követett el. A 26 éves férfi és 30 éves nő november 29-én egy soproni étterem udvaráról tulajdonította el a 70 ezer forint értékű elektromos rollert, majd azt a Facebook Marketplace oldalán próbálták értékesíteni - közölte a rendőrség.

A tulajdonos visszakapta a rollerét.
Soproni Rendőrkapitányság

A soproni nyomozók rövid időn belül azonosították az elkövetőket, akiket Győrben elfogtak. A tettesek a kihallgatásuk során a bűncselekmény elkövetését beismerték, a tőlük lefoglalt rollert a rendőrök a jogos tulajdonosának visszaadták.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Rendőrségi hírek