Lefejelte a bírót a focista a Vas megye I-ben

Bíróság előtt kell felelnie.

Tavaly októberben, a labdarúgó megyei I. osztály egyik mérkőzésén történt, hogy a játékvezető ki akart állítani egy játékost, szabálytalanság miatt. A játékos azonban lefejelte a bírót, aki nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

A focistát nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétségével gyanúsítják, a sárváros bíróság dönt a sorsáról.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek