Magyarok kocsijából került elő a Bécs mellett ellopott széf

Egy 20 és egy 23 éves magyar férfit tartóztattak le az osztrák hatóságok, miután a határátkelőn megtalálták náluk az ellopott fali széfet.

A két magyart hétfőn fogták el a nickelsdorfi határátkelőn - jelentette szerdán a Burgenlandi Állami Rendőr-főkapitányság. A feltételezett betörők járművében ott volt az a fali széf - csavarokkal és faldarabokkal együtt -, amit Bécs külvárosában egy betörés során tulajdonítottak el. Az ellopott széfben ezüstpénzek, készpénz és iratok voltak. A kár mértéke egyelőre nem ismert. A nyomozás során kiderült, hogy a két 20 és 23 éves férfi vasárnap betört egy nagyhöflányi (Großhöflein) lakóházba is.

A két gyanúsítottat a bécsújhelyi (Wiener Neustadt) börtönbe vitték - írta az ORF.at .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek