Marad a Kétfarkú Kutya Párt társelnöke Döme Zsuzsanna és Kovács Gergő

Döntött a párt rendkívüli taggyűlése.

Marad a Kétfarkú Kutya Párt társelnöke Döme Zsuzsanna és Kovács Gergő - közölte a párt hétfő este.

Közleményükben azt írják, a rendkívüli taggyűlés 54 igen, 1 nem szavazattal és 1 tartózkodással megerősítette pozíciójában a két társelnököt.

Azt is közölték, a tagság támogatta Kovács Gergő indulását a XII. kerületi polgármesterjelölti előválasztáson 53 igen, 4 nem szavazattal és 0 tartózkodással.

Mint arról már korábban beszámoltunk, kétfelé szakadt a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, miután Kovács Gergő társelnök visszalépett a XII. kerületi polgármester-jelöltségtől, majd ő és Döme Zsuzsanna, a másik társelnök is lemondott pártpozíciójáról.

Mint kiderült, a lemondás mögött a párt kettészakadása áll, ugyanis Kovács Gergely XII. kerületi indulását a tagság nagy része nem támogatta. Kovács tervéről 45-en szavaztak, és ugyanannyi igen és nem szavazat mellett 9 tartózkodás volt.

A taggyűlés most viszont támogatta Kovács indulását és megerősítette a két társelnök pozícióját, akik továbbra is maradnak a párt élén.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek