Mérleget vont a megyei főkapitányság

Számokban a hosszú hétvége, rendőri szemmel.

A hosszú hétvége kilencvenhat órájában Győr-Moson-Sopron vármegye területén 16 személyt fogott el a rendőrség, ebből hetet bűncselekmény elkövetésén értek tetten, nyolcat az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint egy személlyel szemben egyéb ok miatt intézkedtek.

Előállítás 30 esetben történt, 13 személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja, szintén 13 főt ittas vezetés miatt, 4 embert pedig egyéb okból kifolyólag kísértek a rendőrségre a járőrök.

Szabálysértési feljelentéssel 64 alkalommal éltek, helyszíni bírságot 122, míg közigazgatási bírságot 109 alkalommal szabtak ki.

Az egyenruhások a megye útjain 1956 alkoholszondás ellenőrzést végeztek, amely során 13 esetben mutatott pozitív eredményt a műszer - összesítette adatait a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Rendőrségi hírek