Mészáros Lőrinc lányait Várkonyi Andrea váltotta a milliárdos alapítványainak kuratóriumi elnöki posztján

"Minél inkább tisztában vagyunk a valósággal, annál jobban tudunk segíteni."

Várkonyi Andrea lett a Mészáros Csoport karitatív tevékenységét koordináló alapítvány, a Pro Filii Alapítvány kuratóriumának elnöke. Mészáros Lőrinc felesége a milliárdos lányát, Mészáros Beatrixot váltotta a grémium élén – írja a hvg.hu .

A Mészáros Alapítványnál a kuratórium elnöki posztját a jövőben szintén Várkonyi Andrea tölti be, aki Mészáros Lőrinc másik lányának, Mészáros Ágnesnek a helyét vette át.

Május végén távozott a Mészáros Csoporttól a társadalmi felelősségvállalás igazgatója és a Pro Filii Alapítvány kurátora, Tóth Krisztina, az alapítvány főtitkári pozícióját Kelemen Krisztina, a Mészáros Csoport kommunikációs igazgatója veszi át.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek