Nem nyílt fel a sorompó előtte, erőből oldotta meg

Vádat emelt az ügyészség egy férfival szemben, akit feldühített, hogy a bevásárlóközpont parkolójában húsz másodpercen belül nem nyílt fel a sorompó. Megrongálta.

A vádirat szerint a 44 éves férfi tavaly decemberben egy éjszaka kaszinóban szórakozott, majd a bevásárlóközpont parkolójából kívánt távozni autóval. A járműben hátul foglalt helyet.

Az elektronikus vezérlésű félsorompó azonban nem nyílt ki az autó előtt, ezért a férfi kiszállt a jármű jobb hátsó üléséről és kézi erővel felnyitotta azt.

A félsorompóban 518.860 forint keletkezett, mely azóta sem térült meg – írja közleményében a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség.

Az ügyészség a felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt álló férfival szemben nagyobb kárt okozó rongálás bűntette miatt emelt vádat. A büntetési tétel három évig terjedő szabadságvesztés.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek