Németh Balázs lehet a köztévé EP vitájának egyik moderátora

Amit valószínűleg május 30-án tartanak.

Jövő csütörtökön, vagyis május 30-án este tartja az MTVA a június 9-i európai parlamenti választásokat megelőző élő televíziós választási vitaműsorát az EP-listavezetők számára - tudta meg a Media1.

A portál szerint a közmédia a vita moderálására Novák Katalin volt köztársasági elnök egykori kommunikációs igazgatóját, Volf-Nagy Tündét és Németh Balázst kérte fel.

A lap szerint Németh Balázst arra tekintettel kérhették fel a választási tévévita vezetésére, hogy pályáját sportriporterként kezdte – márpedig a választási vitákat Magyarországon és külföldön is előszeretettel bízták sportkommentátorokra korábban. Az viszont nem tűnik valószínűnek, hogy az M1 egyik korábbi arca hosszú távon is visszatér a csatornához, a Media1 szerint csak egyszeri felkérésről van szó.

A portál megjegyzi, Németh – bár M1-es korábbi szakaszában bőven érték bírálatok politikai véleménynyilvánításai miatt és erre annak idején – az utóbbi időben kerülte a politikai témákat a közösségi médiában, és nem állt be azon jobboldali véleményformálók táborára, akik bírálták Magyar Pétert.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek