Novák Katalint a TEK fogja őrizni

Akinek volt köztársasági elnökként ez is jár.

Egy éven át a Terrorelhárítási Központ (TEK) védi Novák Katalint, aki volt köztársasági elnökként utóbiztosításra jogosult a tisztség megszűnését követő egy évben, azaz 2025. február 26-ig – írja a Telex .

A lapnak a TEK megerősítette, hogy ehhez autó is jár, sofőrrel. Emellett lakását őrök védik, és azt biztonságtechnikai eszközökkel szerelték fel. Az utóbbit az egy év leteltével meg is vásárolhatja magának.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek