Novák megpróbált magyarázatot adni Orbánnak a kegyelmi botrányra

De a miniszterelnök azt nem fogadta el.

Novák Katalin megpróbált magyarázatot adni a miniszterelnöknek a kegyelmi ügyre, de ő ezt nem fogadta el - írja a 444 Orbán Viktor egyik közeli munkatársára hivatkozva.

A Telex szemléje szerint a miniszterelnöki stáb kapcsolatban volt Novák Katalin munkatársaival, csütörtök délután pedig jelezték feléjük, hogy Orbán bejelenti, hogy alkotmánymódosítást kezdeményez.

A 444 információi szerint a köztársasági elnök stábja próbált magyarázatot adni kegyelmi döntésére, de a miniszterelnök munkatársa utalt arra, hogy Orbán nem fogadta el a magyarázatot, és hogy azzal Novák tartozik a nyilvánosságnak.

Orbán stábtagja elmondta, hogy a döntés a köztársasági elnök felelőssége, és „a miniszterelnöknek nem volt választása, mint megvédeni méltatlan helyzetbe hozott politikai közösségét”.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek