Nyílt nap a soproni diákhagyományokról

A Soproni Egyetem híres selmeci hagyományaival ismerkedhetnek az érdeklődők.

A Soproni Egyetem diáksága kicsiket és nagyokat os vár április 13-án, szombaton 16 órakor az Esterházy Palota Erdészeti Múzeumba, hogy megismertesse az egyetem féltve őrzött, ám varázslatos Selmeci-Soproni Diákhagyományai.

A hagyományőrző hallgatók a vendégeket harapnivalóval, az egyetemi szakestélyek és tanszékok hivatalos ételével, a város legautentikusabb zsíroskenyerével várják. Emellett üdítővel és borral is kínálják majd a betérőket!

A diákok a napot játékokkal, kiállításokkal, beszélgetésekkel és egyéb programokkal teszik színessé. A kisebb kalandorokra barkácsolós meglepetés is vár. A belépés díjtalan.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek