Összeveszett élettársával a jánosházi férfi, parkoló autókon töltötte ki a dühét

Visszapillantó tükrök és egy sárvédő is bánta.

A Sárvári Járási Ügyészség három rendbeli rongálás és garázdaság vétsége miatt emelt vádat egy férfival szemben, aki a vádirat szerint 2022 októberében összeveszett élettársával Jánosházán, majd dühében letörte több parkoló autó visszapillantó tükrét, néhány autót meg is rugdalt, az egyiknek pedig a sárvédője is megsérült emiatt.

A vádlott három sértettnek összesen több mint 400.000 Ft kárt okozott, egy sértettnek okozott kár pedig nem érte el a bűncselekményi értékhatárt, 50.000 Ft-ot.

A vádlott kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy az utcán tartózkodókban megbotránkozást, riadalmat keltsen. A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni – írja közleményében a Vas Vármegyei Főügyészség.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek