Putyin bejelentette, milyen feltételekkel vetne véget a háborúnak Ukrajna ellen

Gyakorlatilag kapitulációval felérő feltételek teljesítésére kényszerítené a kijevi vezetést.

Vlagyimir Putyin azt követeli, hogy Ukrajna mondjon le a NATO-csatlakozási ambícióiról, szavatolják az orosz fennhatóságot a négy megszállt megye, Donyeck, Luhanszk, Herszon és Zaporizzsja felett, ahonnan az ukrán hadseregnek teljesen ki kell vonulnia, nemzetközi szerződésekben garantálják, hogy ez a négy megye Oroszország része, oldjanak fel minden Oroszország elleni nyugati szankciót. A kijevi vezetés – írja a Reuters nyomán a Népszava – a maga részéről abszurdnak nevezte az orosz elnök követeléseit.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek