Repülők, helikopterek zajára figyelmezteti a lakosságot a honvédség

Fokozott hanghatásra kell számítani, főleg itt, nyugaton.

A Magyar Honvédség 2023. május 24-26. között olyan gyakorlatot hajt végre, amelyben kiemelt szerepet kapnak merev- és forgószárnyas repülő eszközök - írta közleményében a Honvédelmi Minisztérium, amit az infostart.hu idéz.

A katonák kiképzésének és felkészítésének biztosítása érdekében Magyarország - elsősorban - nyugati területein a fenti időszakban megnövekedett hanghatásra kell számítani a nappali és az éjszakai órákban egyaránt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek