Shane dühkitörései miatt szakított vele Szabó Zsófi

„A nem hétköznapi veszekedés odáig fajult, hogy Zsófi a rendőrséggel fenyegetőzött.”

Szerdán a közösségi médiában jelentette be Szabó Zsófi és Shane Tusup, hogy felbontották az eljegyzésüket. A műsorvezetőnő és a sztáredző nem nyilatkoztak a szakítással kapcsolatban azóta sem, de úgy tudni, a kapcsolat végét Tusup dühkitörései okozhatták.

Ezzel kapcsolatban most a Bors című lapban jelent meg egy cikk, és az újság arról tudósít, hogy volt egy konkrét veszekedés, amely egyenesen a szakításhoz vezetett.

„Shane őrjöngött és rázárta az ajtót Zsófira, aki pánikrohamot kapott. A nem hétköznapi veszekedés odáig fajult, hogy Zsófi a rendőrséggel fenyegetőzött. Az úszóedző észhez térhetett párja szavaira és csak azért nem lett hatósági ügy és botrány az esetből, mert Shane végül lecsillapodott” – többek között ezt áll a lap friss cikkében.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hírek