Vágányzár lesz a Szombathely-Hegyeshalom vasútvonalon

Most nem a vágányok mellett, hanem a buszvárókban kell figyelni és vigyázni.

Pályakarbantartási munkák miatt 2024 április 8-tól április 30-ig vonatpótló autóbuszok közlekednek majd a Szombathely-Hegyeshalom vonalon. A vonatok menetrendje a Szombathely-Csorna közötti szakaszon nem változik. 2024 április 15-től április 19-ig a Hegyeshalom-Rajka állomások között is pótlóbuszok járnak majd.

GYSEV
GYSEV
Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek