Varga Mihály állampapírt javasol nyugdíj-előtakarékosságra

Díjmentes számlatípussal igyekszik vonzóvá tenni a lehetőséget.

"Péntektől nyugdíj-előtakarékossági célból is vásárolható állampapír" – jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter Facebook-oldalán, vette észre a klubradio.hu .

A politikus állítása szerint az új számlatípus díjmentes és személyi jövedelemadó-visszatérítés jár hozzá, ami évente akár 100 ezer forint is lehet. A nyugdíj-előtakarékossági számlát néhány kattintással meg lehet nyitni a Kincstár online felületein.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek