Vérükért kaptak elismerést a soproni rendőrök

A Soproni Rendőrkapitányság oklevelet kapott a véradó mozgalomban nyújtott kimagasló teljesítményéért.

A Magyar Vöröskereszt november 24-én tartott országos ünnepségén támogatói oklevéllel jutalmazta a Soproni Rendőrkapitányságot a véradó mozgalomban végzett kiváló tevékenységéért. Az elismerés a rendőrkapitányság dolgozóinak aktív részvételét és lkötelezettségét dicséri a véradások népszerűsítésében és az egészségügyi intézmények támogatásában. Az oklevelet átvevő kapitányságvezető köszönetét fejezte ki, hangsúlyozva, hogy az elismerés tovább ösztönzi majd a véradási kampányokban való részvételt és az önkéntesek toborzását.

Baloldalt Sopron rendőrkapitánya, dr. Herczeg Zoltán.
Soproni Rendőrkapitányság
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Rendőrségi hírek