VV Aureliót kiengedték a börtönből

A ValóVilág 6 győztesét, Caversaccio Aureliót kábítószer-fogyasztásért és emberrablásért ítélték el még 2021 novemberében. Elsőfokon négy évet kapott, amit aztán 2 év három hónapra enyhítettek.

A Blikk azt írja, VV Aurelio most szombaton, két év után szabadult, anyja a lapnak pedig elmondta a legfontosabb információkat is, miszerint „rákos tagliatellével és madársalátával” készült, délután pedig „igazi bajai halászlé és maracujás csokitortát” adott Aureliónak, aki 15 kilót fogyott a börtönben.

Aurelio
life.hu
Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek