Zsebében volt a kábítószer

A Soproni Rendőrkapitányság járőrei egy körözött férfit fogtak el, akinek – mint kiderült – nadrágja drogot rejtett.

Sopronban, a Hegy utcában igazoltattak az egyenruhások egy 37 éves magyarbánhegyesi lakost szeptember 4-én 22 órakor. Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen a Gyulai Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki.

A körözöttet a járőrök elfogták, a ruházatát átvizsgálták, amelynek során nadrágja zsebében alufóliába csomagolt zöld növényi törmeléket találtak.

A fiatalembert a rendőrök a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, vele szemben kábítószertesztet végeztek, amely pozitív értéket mutatott. Ellene a nyomozók kábítószer birtoklása vétsége miatt büntetőeljárást indítottak, és a férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Rendőrségi hírek