Gyakorlatilag elkészült Sopron legújabb gyorsétterme

Már munkatársakat keresnek a Győri út és a Határdomb út kereszteződésében felépült Burger King étterembe, ami pár hét múlva nyithat is.

A Győri út, Határdomb út kereszteződésében az elmúlt hónapokban nagy munkafolyamatok zajlottak, a végeredmény pedig gyakorlatilag teljesen el is készült: felépült Sopron első Burger King gyorsétterme. És valószínűleg a nyitás is elég közel van már, Facebookon és Instagramon ugyanis rendre felbukkan az étteremlánc álláshirdetése, ahol éttermi dolgozókat keresnek , kezdésnek pedig június 1-jét írnak, igaz, a hirdetésben az is szerepel, hogy "betanulás egy már működő étteremben".

Vajon mi épül itt? Mi tudjuk 2020. October 31. 14:35

Ami viszont biztos, hogy a gyorsétterem felépült, és drive része is lett, apróbb simítások viszont még hátra vannak. Néhol egy kábelcsonk, máshol egy kábelcsonk, máshol raklapok, építőanyagok, szóval azért még van mit tenni. Ráadásul bonyolítja a helyzetet, hogy az étterem mögött információink szerint egy új(abb) autómosó építése is zajlik.

enyugat.hu
enyugat.hu

Azért reméljük, hogy azt a "merülőforralós", kerékgörbítős kerékpártámaszt kicserélik valami normálisabbra, például olyanra, mint az út túloldalán lévő hárombetűs konkurens gyorsétteremnél. Apropó közlekedés: közel 14 év után végre értelmet nyert az a lámpa, ami a Határdomb úton engedi át a gyalogosokat, eddig ugyanis a semmiben ért véget, most viszont innen lehet megközelíteni gyalogosan az éttermet. Kár, hogy ezzel a fél évtizede belengetett járda ötlete gyakorlatilag megszűnt létezni.

Majdnem kész a Burger King Sopronban
A fotóra kattintva galéria nyílik.
enyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek