Zajlanak a munkálatok a Koronázódombon

Amint arról nemrég mi is beszámoltunk, új közparkkal gazdagodik Sopron városa. A Koronázódomb és a Storno Ferenc út közötti részt már le is tarolták, hosszú évtizedekig egy elhanyagolt, gondozatlan terület volt itt, korábban pedig kiskertek voltak a területen. Jövő évben már birtokba is vehetjük az új parkot, melyről kiváló kilátás ígérkezik a városra. Erre ráerősítve több kilátópontot is kialakítanak, de ültetnek rengeteg új fát és bokrot is.

Új közpark létesül a Koronázódombon
A fotóra kattintva galéria nyílik.
Keszei László
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek