A törmelék hegyekben áll a kerítés mögött

A soproni Lőver körúton sok minden történt a kerítés túloldalán.

Elbontották az egykor a bárjáról és műsorairól is híres Csepel Szálló, későbbi Hotel Maroni főépületét Sopronban. A szebb napokat látott szálloda helyén nemzetközi multifunkciós konferenciaközpont épül.

Az egykori Csepel, később Hotel Maroni romjai.
Enyugat.hu

A többszintes épület most törmelékhegyként áll a kerítés mögött, elszállítása is rengeteg munka és költség. Persze a sok tégla és cseréptöredék valószínűleg újjászületik valamelyik út feltöltésénél, kátyút tölt ki vagy gödröt fed el...

Jó nagy törmelékhegy lett az épületből.
Enyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek