Momentum: komolyan vesszük az elveinket

- Fájdalmas döntést kellett hoznunk, de nem vagyunk következmények nélküli párt - kommentálta Fekete-Győr András leváltását Supka-Kovácsné Holzhofer Tünde, a Momentum soproni képviselője.

A Momentum küldöttgyűlése nem szavazott bizalmat Fekete-Győr András elnöknek, aki ezért lemondott a párt vezetői tisztségéről. A küldöttgyűlésnek tagja a soproni képviselő, Supka-Kovácsné Holzhofer Tünde is, akit döntéséről kérdeztünk.

- Rossz és rossz közül kellett most választani, de a Momentum Mozgalom és Fekete-Győr András is bebizonyította, hogy nem vagyunk következmények nélküli párt. Az elveinket komolyan vesszük. Szavahihetők vagyunk. Én is úgy döntöttem, hogy az előválasztási gyenge szereplés mérlegét meg kell vonni, az elkövetett hibákért felelősséget kell vállalni, ezért nemmel szavaztam, vagyis amellett voksoltam, ne András legyen a továbbiakban a párt elnöke. Fájdalmas döntés volt, ugyanakkor örülök, hogy hiteles emberek alkotják ezt a közösséget - mondta el Supka-Kovácsné Holzhofer Tünde. Hozzátette, a jövőben is számítanak Fekete-Győr András munkájára.

Fekete-Győr András itt még elnökként látogatta meg soproni párttársát, Supka-Kovácsné Holzhofer Tündét.

- Nem a fejét vettük - ahogy sokan gondolják -, hanem amellett tettünk voksot, hogy az elveinkhez hűek maradunk: a teljesítményelvűséghez és a felelősségvállaláshoz. Emberek vagyunk, hibázhatunk. Tanulunk belőlük. Ezért természetesen eltökélten együtt dolgozunk továbbra is - tette hozzá a soproni momentumos.

A pártot az új elnök megválasztásáig Orosz Anna alelnök vezeti.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet