Karácsonyt sikerült megállítania a Fidesznek, most jön Márki-Zay

Kezdődik a „Stop Gyurcsány, Stop Márki-Zay”!

„Hát eldőlt: Márki-Zay Péter lesz az, akinek a hátán Gyurcsány Ferenc visszatérne a hatalomba. A megjelent nyilatkozataik egyértelművé teszik, hogy közös kormányzásra áhítoznak, ami persze nem is csoda, hiszen a miniszterelnök-jelölt semmihez sem tud kezdeni a legnagyobb frakció támogatása nélkül, azt pedig Gyurcsány uralja” közölte hétfőn a Fidesz frakcióvezetője, Kocsis Máté a Facebook-oldalán.

Facebook/Kocsis Máté

Most, hogy Karácsonyt már sikerült megállítaniuk az aláírásgyűjtéssel, várható volt, hogy jön a következő „áldozat”. És mivel lezárult az ellenzéki előválasztás, melyből Hódmezővásárhely polgármestere, Márki-Zay Péter jött ki győztesen, el is dőlt, hogy most őt kell megállítani.

„Miután Karácsony Gergely megbukott, lecserélték Márki-Zayra, de a baloldali politika maradt, a DK és Gyurcsány befolyása erősödött, arra pedig mindenki emlékszik, hogy mivel jár az ő kormányzásuk: adó- és rezsiemelés, családtámogatások elvétele, nyugdíjak elvonása, magas munkanélküliség, alacsony bérek. Márki-Zay Péternek viszont sem módjában, sem szándékában nem áll a gyurcsányizmustól mentesíteni a politikát, ezért a petíciós aláírásgyűjtést folytatjuk, meg kell állítanunk őket! Stop Gyurcsány, Stop Márki-Zay! Hajrá, Magyarország!” – zárta posztját Kocsis.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Közélet