Kiadták az osztrák rendőr fotóját, őt keresi fél Ausztria

A gyanú szerint megfojtotta a párját. Napok óta kutatnak utána.

Egy 43 éves nő állítólagos meggyilkolása miatt az osztrák rendőrség továbbra is üldözi a gyanúsítottat , aki történetesen a kollégájuk. A nőt szerdán találták holtan a Soprontól mindössze harminc kilométerre lévő Deutsch-Brodersdorf egyik családi házában. Emberölés gyanúja merült fel.

Markus J.-ről ezt a nem éppen jó minőségű fotót hozták nyilvánosságra.

A rendőrség most nyilvánosságra hozta a keresett férfi fotóját, miután a hajtóvaadászat eddig nem vezetett eredményre. A 44 éves, Baden járásból származó Markus J. rendőr, a Heute.at szerint kábítószeres ügyekben nyomoz, s elképzelhető, hogy fegyver van nála. Autóját október 20-án megtalálták ugyan Moosbrunn település melletti erdősávban, de a férfi nyomtalanul eltűnt. Az osztrák rendőrség arra is figyelmeztet ugyanakkor, hogy a keresett férfit egyelőre megilleti az ártatlanság vélelme.

Hajtóvadászat Ausztriában - mindent bevetnek.
Heute.at/Thomas Lenger
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek