Kiálltak a nőkért Sopronban

A nők elleni erőszak megszüntetésének világnapja alkalmából a Soproni Rendőrkapitányság szervezett flashmobot a Mária-szobornál. A szív most az agresszió elítélését jelentette.

Zömmel fiatalok, de jópár tapasztaltabb soproni is beállt a "körbe", ami ezúttal egy szív forma volt a Mária-szobornál, s amit drónnal fotóztak a minél látványosabb üzenet érdekében. A flashmobot a nők elleni erőszak elutasításának jegyében szervezte a Soproni Rendőrkapitányság, tudva, hogy az ajtók mögötti pofonoknak csak töredéke derül ki. A soproniak demonstrációja üzenet mindenkinek, akit bántalmaznak: merj segítséget kérni, nem vagy egyedül!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű