Soproni táncos sikerek

Ritmuscsapatok téli bajnokságán vett részt a Dirty Dance Sopron Egyesület.

A Dirty Dance Sopron Egyesület 19 fős gyermek delegációja a Ritmuscsapatok téli bajnokságán vett részt Soroksáron. Hét koreográfiával szerepeltek, ezek közül volt solo, duo, csoport és formáció is. Minden kategóriában felállhattak a dobogó legtetejére, és a legrosszabb helyezés, amit a zsűri szerint érdemeltek a 2. hely volt. Így négy első és három második helyezés született. De itt nem állt meg a díjeső, hiszen öt különdíjat is kaptak a soproniak: többek között legtechnikásabb táncos, legjobb látvány, legkreatívabb koreográfia, legjobb színpadi duó, valamint az edző, Horváth Zoltán egyesületvezető a legjobb koreográfus díjat nyerte el a bíráktól.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű