Borsos díjakkal szerdán nyit a parkolóház Sopronban

Az önkormányzati média szerint december 1-jén, 15 órától vehető igénybe a parkolóház Sopronban, az Árpád utcában. A Sopronmédia szerint minden igényt kielégítő, modern, ötszintes parkolóházban 235 gépkocsi, 26 motorkerékpár és 10 kerékpár tárolására is lehetőség lesz. Emellett a parkolóház mellett kialakítottak még 36 darab felszíni parkolót is.

Annyira valótlannak tűnik... 2021. September 23. 11:29

A közvetlenül a belváros mellé felépített parkolóház tetején zöldfelület található, ahogy mellette is több helyütt parkosítottak, fákat ültettek. A parkolóház üzemeltetését a Sopron Holding látja el. Aki itt szeretné hagyni az autóját hosszabb-rövidebb időre, mélyen a zsebébe kell nyúlnia: egy óra parkolás (a Petőfi téri mélygarázshoz hasonlóan) nappal, azaz 8 és 18 óra között bruttó 480 forintba kerül, míg éjszaka, azaz 18 és 8 óra között minden megkezdett óra bruttó 250 forintba kerül. Ehhez képest a környező felszíni parkolókban a II. zónának megfelelő tarifa érvényes, azaz nappal kell csak fizetni, és csak bruttó 360 forintot óránként.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek