Valószínűleg egy gyerek kínált megoldást a soproni erdő újabb rejtélyére

Ön rájött a legújabb erdei bútorkompozíció funkciójára?

"Talán többünk is próbált, több-kevesebb sikerrel, kényelmesen helyet foglalni, leülni erre a modern alkalmatosságra. Ezen fedett valamik rendeltetésével ismételten nem fukarkodott a városvezetés, tucatnyi biztosan található az erdőben. Most legalább értelmet is nyert, ha már ülni csak párnával lehet rajta" - írta olvasónk a mellékelt fotót kísérő levelében.

Így sokkal jobban néz ki - gondolhatta az ismeretlen alkotó.
Olvasó

A rajz igazán tehetséges kézről árulkodik, bár az erdei "bútort" nem éppen erre találták ki. Kicsit utánaérdeklődtünk a soproni parkerdőben több helyen is felbukkant rejtélyes faházikók funkciójának. Látni ilyet a Ciklámen tanösvényen is. Kiderült, hogy esőbeállók, és azt az olvasó is jól tudta, hogy az önkormányzati beruházás következtében kerültek az erdőbe. Tehát állni kell bennük, nem pedig ülni, de hogy eső ellen mennyit véd...? Esetleg, ha szellő sem rebben a környékén.

A tervekben esőbeállóként szerepel a furcsa bódé.
Olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű