A P+R parkoló egy részéből lett gördeszkapálya Sopronban

A Sopron Plaza melletti P+R parkoló nem egy sikertörténet . Nem csak azért, mert se buszjárat, se kerékpárút nem vezet hozzá, de konkrétan senki nem használja. Pedig kifejezetten kedvező díjszabású, az pedig nem lehet kifogás, hogy "de a Plaza parkolója ingyenes", hiszen azt csak a bevásárlóközpont vásárlóközönsége használhatja. A P+R parkoló tehát működik, de üres, és most már egy kicsit kisebb is. Egy részének helyén ugyanis gördeszkapark/rollerpark épült, a fiatalabb generáció pedig már igénybe is vette az egyébként nem túl nagy, de bekerített pályát.

enyugat.hu
enyugat.hu
Gördeszkapark Sopron
enyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek