Átadták az új pihenőparkot a Koronázódombon

Vadonatúj közparkkal gazdagodott Sopron, ahonnan nem csak pazar kilátás nyílik a városra, de kicsik és nagyok is jól érezhetik magukat.

Hétfőn átadták Sopron vadonatúj közparkját a Koronázódombon. A 140 millió forintos kormányzati támogatás segítségével megvalósult pihenőpark kicsinek és nagyoknak egyaránt kellemes kikapcsolódást nyújt. Játékeszközök mellett napozóágyak, padok is kerültek a parkba, meg persze rengeteg új fa. Mintegy 2050 négyzetméteren vadvirágos fűmagkeveréket szórtak szét, így a tavasz beköszöntével hamarosan zöldbe is borul majd a terület, a közvilágítást pedig napelemes lámpák biztosítják.

Elkészült a Koronázódomb pihenőpark
A fotóra kattintva galéria nyílik.
Töreki Tibor
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Kapcsolódó cikkeink

Zajlanak a munkálatok a Koronázódombon

Koronázódomb és a Storno Ferenc út között hosszú évtizedekig egy elhanyagolt terület, még korábban pedig kiskertek voltak itt.

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek