A minisztérium elárulta, hogy meddig marad a benzinárstop

Árstop nélkül a hatósági ár dupláját kellene fizetni.

"Az elhúzódó háború és a brüsszeli szankciók egész Európában a benzin árát is egekbe emelték, a magyar lakosságot tavaly november közepe óta védi a benzinárstop, amely a kormány legutóbbi döntése alapján október 1-ig van érvényben. Enélkül a benzinért már közel dupláját kellene fizetni. A kormány folyamatosan elemzi az üzemanyagellátási helyzetet és dönt majd az árstopok ügyében" - írta a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) az ATV kérdésére .

Az ATV azt kérdezte, hogy októberig biztosan marad-e a 480 forintos üzemanyag ár a magánszemélyek, taxisok és mezőgazdasági erőgépek esetén, erre jött a fenti válasz.

Gulyás Gergely a hét végén jelentette be , hogy szűkítik azok körét, akik hatósági áron tankolhatnak, már akkor célzott rá, hogy októberig megmarad az árstop. Ezt most a minisztérium is megerősítette.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet